scroll

Een virtuoze website
voor Ilumnia

Ilumnia

Klant

Ilumnia

Onze skills

De juiste snaar raken

We trokken resoluut de kaart van een strak maar warm ontwerp. Een ingetogen kleurpalet en stijlvolle fotografie waren de sleutelelementen van deze nieuwe look & feel. Daarnaast fristen we ook het logo van Ilumnia op, zodat die goed zou aansluiten bij het nieuwe ontwerp. 

De juiste snaar raken doen we niet alleen via vorm, maar ook via inhoud. Door tekst en beeld evenwichtig te doseren, slaagden we erin om de complexe technologie van de Ilumnia bevattelijk uit te leggen. Een pagina voor vaak gestelde vragen biedt extra uitleg indien nodig. Wie klaar is om de magie van de Ilumnia in het echt te ervaren, kan makkelijk een testmoment aanvragen via de contactpagina.

Een krachtige CMS

De Ilumnia-speakers krijgen aandacht vanuit alle hoeken van de wereld, daarom zorgden we ervoor dat de site eenvoudig van taal kan wisselen. Wil het team de zoveelste internationale prijs uitlichten of een nieuw product lanceren? Met Drupal 10 kunnen ze makkelijk zelf pagina’s aanmaken en berichten toevoegen. 

We kozen voor deze gloednieuwe versie van Drupal vanwege de intuïtieve page builder. Maar Drupal 10 biedt ook heel wat bijkomende voordelen voor Ilumnia, zoals automatische security updates en een open source CMS. Daarmee is het de ideale basis voor een krachtige en veilige website, die tegelijk ook eenvoudig aan te passen is.

afbeelding 1

Dezelfde golflengte

Met de nieuwe website bereikt Ilumnia de juiste mensen en kan het team gericht en kort op de bal communiceren. Het resultaat van een fijne samenwerking waarin beide teams op dezelfde golflengte zaten – pun intended.

afbeelding 2